Wat biedt de STICHTING ADVIESPUNT LETSELSCHADESLACHTOFFERS

Als aanmelder monitoring casus van de STICHTING ADVIESPUNT LETSELSCHADESLACHTOFFERS ontvangt u voordelen, die we graag voor u op een rijtje zetten.

  • Informatiemateriaal. Een gedeelte van onze website is exclusief voor letselslachtoffers. U krijgt gratis toegang tot meer informatiemateriaal. Naast alle openbare informatie op de website. Ook bieden wij exclusieve acties binnenkort voor slachtoffers.
  • Juridisch advies enof keuze. Om u bij te staan gedurende een letselschadedossier kunt u kosteloos advies vragen via onze Helpdesk, waar een letselschade ervaringsdeskundige/jurist u te woord staat per e-mail. Daarnaast gaan wij ook nog een samenwerking aan met verschillende advocatenkantoren, die ons KEURMERK dragen.
  • ONLINE SCHADESTAAT account. Letselschade correct in beeld! Software voor het online opstellen en bijhouden van schadestaten, inclusief berekening van de wettelijke rente.
  • Korting op hulpmiddelen.

Wat biedt de STICHTING ADVIESPUNT LETSELSCHADESLACHTOFFERS nog meer? (geen aanmelding voor nodig):

 

Secretariaat

Heeft u vragen over aanmelding monitoring? Over onze diensten? Of andere vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl