1 Erken whiplash gevolgen

Bron: PETITIES.nl

Omdat whiplash maar in een grijs gebied blijft hangen terwijl de gevolgen voor patiënten enorm zijn, deze petitie. Voor iedere patiënt de mogelijkheid zijn ervaringen zo kort als mogelijk te delen.

Details

Ontvanger: Tweede Kamer
Petitieloket: Nederland
Einddatum: 06-12-2019
Petitionaris: Maria Oostvogels
Website:
2 Wees Luna’s stem!

Bron: https://lunasstem.nl/petitie/

Verzoek om transparantie,
onafhankelijk onderzoek en juiste 
nazorg bij medische fouten

Wij, de ouders van Luna, hebben aan den lijve ondervonden dat waar mensen werken fouten worden gemaakt. Luna overleed 10 dagen na haar geboorte door medische fouten. Wij zijn van mening dat men van fouten zou moeten en willen leren. Helaas hebben wij ervaren dat dit in de medische wereld geen gegeven is. Ook hebben wij passende nazorg gemist.

Fouten worden nog te vaak weggemoffeld, terwijl hiervoor een gedragscode bestaat die openheid na een incident moet bevorderen (de GOMA). Na 5½ jaar zijn wij nog steeds aan het strijden om de waarheid boven tafel te krijgen.

Kortom: Je staat er als patiënt/nabestaande alleen voor, passende nazorg wordt niet geleverd.

Ons verzoek voor verbetering:
Organiseer een ronde tafel waar vertegenwoordigers van de politiek, de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), artsen, verpleegkundigen en slachtoffers, samen actief op zoek gaan naar een juiste afhandeling van medische fouten.

3 Klachten william schrikker stichting

Bron: PETITIES.nl

wij hebben klachten over de william schrikker stichting en we hebben er slechte ervaringen mee heeft u ook een klacht over de william schrikker stichting of slechte ervaringen laat het ons dan weten