Beste letselschadeslachtoffer,

Wanneer je door een ongeluk letselschade (lichamelijk/psychisch letsel) oploopt, hoop je op een vlotte afhandeling van het verzekeringswerk. Radar krijgt regelmatig berichten van mensen waarbij dit niet het geval is. We zijn benieuwd naar meer ervaringen. Heb jij te maken gehad met letselschade? Klik op de link hieronder om de vragenlijst te starten.

Klik hier om de vragenlijst te starten

Duur: Omdat we een goed beeld willen krijgen van de soms vrij complexe zaken, stellen we best wat vragen. De enquête is daardoor wat langer dan je van ons gewend bent.

Voor wie? De vragenlijst is alleen interessant wanneer je te maken hebt gehad met een ongeval waarbij je letselschade hebt opgelopen. De vragen zijn best gedetailleerd. Wil je de vragenlijst over iemand anders’ situatie invullen, dan moet je dus goed op de hoogte zijn. Wil je iemand anders op de hoogte brengen van dit onderzoek? Stuur die persoon dan deze link door: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/oproepen/item/heb-jij-ervaring-met-letselschade/

Wil je zelf de vragenlijst starten, maar werkt de start-link niet? Je kunt de volledige onderstaande URL ook kopiëren en in je browser plakken:

https://www.radartestpanel.nl/c/al/5tGkXI53BSFJI9SU7rm7jM/6p6mXL1KzPuKfPEavtVwpX

Alvast bedankt,
Radar Testpanel